ACTIVITEITEN


museum

In het Classic Park museumgebouw is elke dag een mooie collectie klassieke en exclusieve auto’s te bewonderen.


clubpaddock

Deelnemende clubs krijgen de mogelijkheid om bij elkaar te parkeren op terrein van Classic Park. Zij zullen zich presenteren met banners en- of een clubstand.

Aanmelden kan via festivals@classicpark.nl   


special display

Oproep: Japanse auto's met turbo gezocht!

De 'special display' staat deze editie in het teken van Japanse auto’s voorzien van een ‘turbo’! Bent u in het bezit van een Japanse auto met een ‘turbo’? Meldt u dan aan door een mail te sturen naar festivals@classicpark.nl onder vermelding van ‘Turbo'!

TAXATIE

Laat uw auto taxeren!

Om de twee of drie jaar, afhankelijk van uw verzekeraar, moet u uw klassieker opnieuw laten taxeren. Tijdens dit festival kunt u uw klassieker laten taxeren tegen het speciale tarief van € 90,00 (inclusief BTW). De aanwezige taxateur heeft een FEHAC erkenning. 

Wilt u hier gebruik van maken meld u dan minimaal 3 dagen* van tevoren aan via festivals@classicpark.nl. let op: er zijn maar een beperkt aantal 'taxaties' mogelijk; wacht dus niet te lang met aanmelden.

*Op de dag zelf aanmelden om van deze actie gebruik te maken is alleen mogelijk als er nog plaatsen beschikbaar zijn. Om deel te kunnen nemen aan deze actie moet u in het bezit zijn van een entreeticket.

GRATIS FOTOSHOOT

Tijdens de Japan Classic Day bieden we u een mooie kans om samen met uw auto vereeuwigd te worden. Bij Classic Park is een mooie fotolocatie ingericht waar de shoot plaatsvindt.

Aanmelden kan op de dag zelf ter plaatse. De foto’s plaatsen wij in de week na het festival op onze Facebook pagina.


eten & drinken

De Miglia Lounge beschikt standaard in het restaurant over 100 zitplaatsen en biedt daarnaast een schitterend ruim opgezet terras voor meer dan 100 personen op het zuiden. Door de gunstige ligging kunt u hier bij mooi weer heerlijk genieten van de zon! Tijdens Japan Classic Day hanteren wij een speciale festivalkaart.  

Muziek

Om de festivalsfeer compleet te maken kunt u gedurende de dag genieten van muziek bij het restaurant en op het hoofdterrein. 


diverse auto's te koop

Classic Park bied diverse auto's te koop aan. Klik op de groene button 'bekijk het aanbod' om een kijkje op de verkooppagina te nemen. Ook voor inkoop en consignatie bent u bij Classic Park aan het juiste adres. Wilt u over inkoop of consignatie van gedachten wisselen? Ons verkoopteam is bereikbaar per mail via sales@classicpark.nl of via telefoonnummer 
0411 - 60 50 00.